(Pred)poročno fotografiranje

Poročno in predporočno fotografiranje

»To je bil tvoj dan ljubezni, najlepši dan, ki ne mine nikdar …« Da se lažje spomnimo posebnih trenutkov, jih za vas ujamemo s fotografiranjem. Zavedamo se, da je poroka posebno doživetje za mladoporočenca in da na ta dan ne opazita vsega dogajanja okrog njiju. Prav zato je vredno imeti dobrega fotografa, ki bo na nevsiljiv in sproščen način prisoten skozi poročni dan, da fotografiranje ne bo muka, ampak del najlepših trenutkov z njunimi najbližjimi.

Spremljamo vas ob ličenju, oblačenju, vezanju kravate, ob vajinem prvem srečanju na vajin dan, odhodu do matičnega urada, zaobljubi pred oltarjem, ne gre pa niti brez skupinske fotografije. Naj bo sproščeno in veselo vse do prvega skupnega plesa in razreza poročne torte.

PREDPOROČNA FOTOGRAFIJA

Sproščeno fotografiranje v naravi, urbanem mestnem jedru ali domačem okolju izven časovnega pritiska poročnega dne omogoča odlično okolje, kjer lahko ustvarimo fotografije, na katerih sta 100% sproščena – da sta to, kar sta.

Na voljo imata različne pakete fotografiranja, snemanja in fotografiranja v kompletu ter samo snemanja. Predlagamo, da nas pokličeta in skupaj najdemo primerno rešitev za vajin dan.

ODDAJTE POVPRAŠEVANJE

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.